Cum poti face sport la hotel!

Cum poti face sport la hotel!

Ai plecat in vacanta, insa nu vrei sa renunti la exercitiile fizice? Nici nu trebuie si nici nu ai nevoie de o sala de fitness la hotel, deaorece te poti descurca usor cu lucrurile din camera. Iata cum poti face sport la hotel!

Iti prezentam cateva exercitii foarte simple, pe care le poti face in orice camera de hotel in numai 15-20 de minute. Inviorarea de dimineata aduce un beneficiu major organismului, dar si psihicului, asa ca inainte de a parasi camera, urmeaza sfaturile noastre!

Scaunul

Este principalul obiect pe care il poti folosi pentru sport. De exemplu, te poti sprijini de acesta pentru a face cateva genoflexiuni. Un al doilea exercitiu foarte eficient este urmatorul: pune-te ca si cum te-ai aseza pe scaun, sprijinindu-te pe maini de sezutul scaunului. Fundul tau este in aer in acest moment. Din aceasta pozitie, ajutandu-te de maini, iti vei ridica si cobora sezutul, simtind cea mai mare presiune la nivelul picioarelor. Cateva astfel de repetari te scapa de celulita.

Patul

Nu te-ai fi gandit sa te folosesti de pat ca de un instrument? Stai cu spatele la pat si pune unul dintre picioare pe pat, mainile ridicate in fata sau pe solduri. De aici te lasi in jos si te ridici de cateva ori, ca si cum ai face genoflexiuni. Vei lucra atat abdomenul, care trebuie sa stea incordat, cat si picioarele.

Noptiera

Daca noptiera este rezistenta si ai loc, baga-ti degetele de la picioare sub aceasta si fa cateva abdomene. Mai poti face si flotari, sprijinindu-te cu mainile de noptiera, insa ai grija sa nu aluneci si sa cazi. Flotarile le poti face si sprijinindu-te de pat.

Minibar

De data aceasta nu va trebui sa folosesti minibarul, ci sticlele de apa de 500 ml care se afla inauntru. Le poti folosi drept gantere pentru diferite exercitii ale mainilor.

Si nu uita ca oriunde ai fi, poti face cateva exercitii de stretching, pentru care nu ai nevoie de niciun echipament. La fel, poti iesi la alergat la rasaritul soarelui, direct pe plaja sau poti medita cateva minute inainte de a merge la masa.


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


6 + = paisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>